www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

 

PRED VYUČOVANÍM

Pane môj, keď začujem školské zvonenie, Ty mi pripomínaš, že mám využiť každú chvíľku, lebo čas sa nevráti. Daj mi sústredenosť a pozornosť, aby som prijal každý nový poznatok. Chcem pozorne počúvať a múdro sa pýtať. Nechcel by som vyrušovať a kaziť výklad učiteľa. Učiteľom daj veľa dobroty a trpezlivosti. Chcem rásť v múdrosti a v Tvojej láske a za všetko poznanie ďakovať Tebe a tým, ktorí ma dobre učia.

KEĎ SOM DOSTAL JEDNOTKU

Pane, dnes som v škole dostal jednotku. Teším sa a s tou radosťou sa chcem podeliť s Tebou aj s rodičmi. Keď si mal 12 rokov udivil si múdrymi odpoveďami všetkých učiteľov. A predsa si bol poslušným rodičom. Pane, dal si mi dary v podobe talentov. Sľubujem, že nezakopem ani jeden. Najviac Ťa prosím, aby som za celý svoj život a za poslednú odpoveď dostal jednotku od Teba.

PRED DOMÁCIMI ÚLOHAMI

Pane Ježišu, Ty si odišiel do púšte a 40 dní si sa chystal na svoju veľkú úlohu: zvestovať Otca ľuďom. Chcem sa pripraviť do školy. Pomôž mi stíšiť sa a sústrediť. Viem, že keď sa dobre učím, vždy lepšie poznávam Teba a Ty máš zo mňa radosť. Prosím ťa za mojich spolužiakov, ktorí si teraz robia úlohy. Pomôž všetkým i tým, ktorým ide učenie ťažšie.

 

128302
Používateľov dnes : 71
Tento rok : 21536
Celkom užívateľov : 128302
Návštevy dnes : 215
Celkový počet náhľadov : 485528
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO