www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

Naliehavá žiadosť o modlitbu za severnom Iraku od anglických misionárov:

Priateľ práve dostal správu od svojho brata so žiadosťou o modlitbu. Brat je súčasťou misijnej spoločnosti a ISIS teraz obsadila mesto, v ktorom sa nachádzate. Hovorí, že ISIS systematicky idú od domu k domu obývaných kresťanmi a žiadajú deti, aby zapreli Ježiša. Hovorí, že doteraz to žiadne dieťa neurobilo. A tak dôsledne boli všetky deti zabité, ale rodičia nie.

OSN sa stiahla a misionári sú teraz na vlastnú päsť. Kvôli rodinám musia vydržať až do konca – aj keby to mala byť ich vlastná smrť. Brat sa veľmi bojí, nevie, ako sa postarať o rodiny, ktorých deti zomreli mučeníckou smrťou – napriek tomu, že sa cíti byť povolaný Bohom.

Prosí o modlitbu, aj pre vlastnú odvahu na splnenie svojho poslania v takých strašných okolnostiach. A aby on – ako deti a mal odvahu zomrieť ako mučeník, ak by k tomu malo dôjsť. Jeho sestra ma požiadala, aby som vás všetkých požiadal, o modlitebné podporu. Títo statoční rodičia svoje deti naučili takému vrúcnemu presvedčeniu, že ony si vybrali mučeníctvo.

Prosím, podporte ich svojimi modlitbami v ich strate – potrebujú nádej a vytrvalosť!

Sestra by mohla krátko telefonovať s jej bratom. Nepovedala to, ale myslím, že sa predpokladá, že to bude posledný telefonát s jej bratom. Prosím, modlite sa za nich. Ona hovorí, že sa jej brat opakovane pýtal, čo by mal robiť a ako to robiť. Povedala mu, že môže povedať rodinám, za ktoré sa modlíme, že nie sú sami ani nie sú zabudnuté – bez ohľadu na to, čo sa stane! Vaša správa mi zlomila srdce. Prosím, modlite sa!

Tiež, práve som dostal sms správu od Sean Malone, ktorý vedie organizáciu Zmiernenie krízy International (CRI). Mohli sme potom krátko telefonovať a ja mu povedal, že som odovzdal jeho žiadosti o modlitby: “Stratili sme mesto Queragosh (Qaraqosh). ISIS vzali ich deti a systematicky ich utláčajú. Jedná sa o mesto, do ktorého sme sa pašovali jedlo. ISIS zatlačili Peshmerga (kurdskej sily) a teraz sú len 10 minút jazdy z miesta, v ktorom náš tím CRI pracuje. Tisíce ľudí ušli v noci do mesta Erbil. OSN má svojich ľudí, evakuovaných v Erbil. Potrebujeme vašu podporu – modlitby! “Prosím vrúcne sa modlite za ľudí v severnom Iraku, od strašného prevzatia ISIS a ich extrémnych cieľov masovej konverzie na islam alebo smrť kresťanov v tomto regióne .

Modlím sa vrúcne, aby tento e-mail nebol ignorovaný. Neprepošlite ho skôr, než sa budete úprimne modliť. A potom ho prepošlite, ak je to možné, aby ako sa modlí mnoho kresťanov, aj vy ste sa mohli modliť. Zorganizujte napríklad, v určitom čase modlitby v zbore. Musíme sa postaviť sa za našich bratov a sestry v Pánovi v modlitbe! Veľa lásky a Boh vám žehnaj.

128476
Používateľov dnes : 43
Tento rok : 21710
Celkom užívateľov : 128476
Návštevy dnes : 241
Celkový počet náhľadov : 486198
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO