www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

OZNAMY:

– prosím rodičov deti 3. ročníka, ktorí sa budú v tomto roku pripravovať na 1. sv. spoveď, aby ste svoje deti zapísali v sakristii najneskôr dnes po sv. liturgii aj s tel. kontaktom. V piatok po sv. liturgii bude v chráme úvodné stretnutie prvoprijímajúcich, prosím, aby prišiel aj aspoň jeden z rodičov.


– prosím tých, ktorí v budúcom roku chcú odoberať časopisy Slovo alebo Misionár, alebo si chcú objednať kalendáre na rok 2021 z týchto časopisov, aby sa prišli nahlásiť do sakristie do konca októbra.

Cena predplatného za časopis Slovo (zahŕňa to aj kalendár na rok 2022) je 16 € a za časopis Misionár (zahŕňa to aj kalendár na rok 2021) je 13 €.

Kto by si chcel objednať iba kalendár bez predplatného časopisu, tak stolový kalendár z časopisu Misionár na rok 2021 stojí 2 € a nástenný kalendár z časopisu Slovo na rok 2021 stojí 1,50 €.


Taktiež prosím tých, ktorí si chcú objednať knižný kalendár zo Spolku sv. Cyrila a Metoda na rok 2021, aby sa nahlásili v sakristii do konca októbra. Cena je 3 €. Členovia spolku samozrejme dostanú tento kalendár automaticky spolu s podielovou knihou „Sv. Izák Sýrsky. O živote v Bohu a pustovníckom živote“ Ak by chcel túto knihu niekto, kto nie je členom spolku, je možné ju taktiež objednať v hodnote 9,50 €.

128836
Používateľov dnes : 226
Tento rok : 22070
Celkom užívateľov : 128836
Návštevy dnes : 431
Celkový počet náhľadov : 486973
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO