www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

v tomto týždni bude sv. spoveď pred sviatkami Všetkých svätých, kvôli získaniu plnomocných odpustkov a zároveň to bude spoveď pred prvým piatkom, aj keď ten bude až o týždeň.


v tomto týždni budú sv. liturgie v utorok až v piatok ráno o 8:00, v sobotu o 18:00 s platnosťou na nedeľu a v nedeľu večer o 18:00 pre neočkovaných, netestovaných a ktorí počas posledných 6 mesiacov neprekonali covid, čiže pre tzv. ZÁKLAD (Z). Vtedy môže byť v chráme okrem kňaza maximálne 7 veriacich – okrem deti do 12 rokov, tí test nepotrebujú a ani sa nemusia zapisovať. Prosím, aby ste sa zapísali počas týždňa po sv. liturgiách, až ostatní vyjdú z chrámu von, na papier vzadu v chráme. Prednostne nechajte zapísať sa tých, ktorí majú úmysel na danú liturgiu. Samozrejme, vonku môžete vy, zo ZÁKLADU, naďalej stáť pri ktorejkoľvek sv. liturgii a kňaz vám donesie vonku sv. prijímanie, no pred sv. prijímaním otvorte dvere chrámu, aby sme vedeli, že tam ste.
Ostatné sv. liturgie budú len pre očkovaných. Prosím, aby ste na každú sv. liturgiu doniesli potvrdenie o očkovaní (ak je liturgia pre očkovaných) a papierik so svojim menom, priezviskom a tel. číslom a dali ho do krabičky v chráme pri dverách.


– v piatok po sv. liturgii bude stretnutie s prvoprijímajúcimi deťmi v chráme


Ktorí si chcete objednať na budúci rok predplatné časopisu Slovo a Misionár, nahláste sa do konca októbra v sakristii. Cena predplatného je: Slovo + nástenný kalendár na rok 2022 je 17 €, Misionár + stolový kalendár na rok 2022 je 13 €.


Kto by si chcel objednať nástenný kalendár časopisu Slovo na rok 2022 v cene 2 € (tí, ktorí v tomto roku odoberali časopis Slovo ho majú v cene), alebo stolový kalendár z časopisu Misionár na rok 2022 v cene 2 €, (ten budú mať v cene predplatného tí, ktorí budú časopis Misionár odoberať v roku 2022), môže sa zapísať v sakristii.

128820
Používateľov dnes : 210
Tento rok : 22054
Celkom užívateľov : 128820
Návštevy dnes : 409
Celkový počet náhľadov : 486951
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO