www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

– vzadu si môžete zakúpiť sviečku za nenarodené deti po 1 €, kúpou podporíte iniciatívu života od počatia


od pondelka sme v bordovej zóne, čiže na sv. liturgie pre neočkovaných je možno prísť 14 – tim ľuďom. Prosím, aby ste sa vzadu zapísali tak, aby ste sa mohli prestriedať, nepíšte sa naraz tak, že sa jeden zapíše na všetky dni, ale napríklad na 2 dni a keď neskôr bude voľné miesto, dopíšete sa potom. Taktiež prosím, aby sa zapisovali prednostne naši gréckokatolíci a tí, ktorí náš chrám pravidelne navštevovali pred týmito obmedzeniami. Ostatných prosím, aby sa zapísali večer pred rannou sv. liturgiou pre ZÁKLAD, ak tam bude voľné miesto. Ďakujem za pochopenie.
Taktiež v pondelok a v nedeľu budú sv. liturgie pre OTP, čiže očkovaní, testovaní a tí, ktorí pred menej ako 180 dňami prekonali covid. V tomto režime môžeme zaplniť kapacitu chrámu 60 veriacich. Tam sa zapisovať netreba.
Pri každej sv. liturgii je nutné dať do krabičky papierik s menom, priezviskom a telefónnym číslom, pre očkovaných mať pri sebe potvrdenie o očkovaní (ak pravidelne navštevujete sv. liturgie, tak si môžete urobiť kópiu a nechať v sakristii, aby ste nemuseli vždy nosiť so sebou) a pre testovaných potvrdenie o negatívnom teste – antigénový nie starší ako 48 hodín a PCR test nie starší ako 72 hodín a pre prekonaných potvrdenie o prekonaní covidu kratšie ako 180 dní dozadu.


– v piatok po sv. liturgii bude stretnutie s prvoprijímajúcimi deťmi v chráme


V sakristii si môžete vyzdvihnúť knižný kalendár SSCM členovia so zaplatením členského poplatku 5 € a tiež nečlenovia, ktorí ste si kalendáre objednali, alebo ktorí si ešte chcete kúpiť po 2 €. Taktiež si v sakristii môžete zakúpiť nástenný kalendár z časopisu Slovo po 2 €.

128469
Používateľov dnes : 36
Tento rok : 21703
Celkom užívateľov : 128469
Návštevy dnes : 176
Celkový počet náhľadov : 486133
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO