www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

 

 

– vzadu v chráme si môžete zakúpiť sviečku za nenarodené deti po 1 €, kúpou podporíte iniciatívu života od počatia


– sme v bordovej zóne, čiže na sv. liturgie pre neočkovaných je možno prísť 14 – tim ľuďom. Prosím, aby ste sa vzadu zapísali tak, aby ste sa mohli prestriedať, nepíšte sa naraz tak, že sa jeden zapíše na všetky dni, ale napríklad na 2 dni a keď neskôr bude voľné miesto, dopíšete sa potom.


Taktiež prosím, aby sa zapisovali iba naši gréckokatolíci a tí, ktorí náš chrám pravidelne navštevovali pred týmito obmedzeniami. Ostatných prosím, aby ak sa chcú zúčastniť našich sv. liturgií, prišli pred sv. liturgiou do chrámu a ak nebude plný počet 14 ľudí, môžu zostať, ak nepresiahnu tento počet. No ak prídu aj nezapísaní gréckokatolíci z našej farnosti, prosím, aby sa im uvoľnilo miesto. Ďakujem za pochopenie.


Taktiež v pondelok a v nedeľu budú sv. liturgie pre OTP, čiže očkovaní, testovaní a tí, ktorí pred menej ako 180 dňami prekonali covid. V tomto režime môžeme zaplniť kapacitu chrámu 60 veriacich. Tam sa zapisovať netreba.

Pri každej sv. liturgii je nutné dať do krabičky papierik s menom, priezviskom a telefónnym číslom, pre očkovaných mať pri sebe potvrdenie o očkovaní (ak pravidelne navštevujete sv. liturgie, tak si môžete urobiť kópiu a nechať v sakristii, aby ste nemuseli vždy nosiť so sebou) a pre testovaných potvrdenie o negatívnom teste – antigénový nie starší ako 48 hodín a PCR test nie starší ako 72 hodín a pre prekonaných potvrdenie o prekonaní covidu kratšie ako 180 dní dozadu.


– v piatok po sv. liturgii bude stretnutie s prvoprijímajúcimi deťmi v chráme


V sakristii si môžete zakúpiť nástenný kalendár z časopisu Slovo po 2 € a stolový kalendár z Misionára po 2 €.


– u o. Slavomíra už môžete zapisovať úmysly sv. liturgii na prvý polrok 2022, t.j. do konca júna.


– vzadu v chráme sú lístky kvôli prieskumu o pútnickom mieste v Litmanovej. Prosím, aby ste si ich vzali, prípadne aj pre vašich rodinných príslušníkov, doma ich vypísali a následne do 21.novembra ich vhodili do krabičky v chráme. Ak tam nechcete písať svoje meno a priezvisko, nemusíte. Vaše lístky sa nebudú nikde posielať, len sa z toho urobí celkový prehľad za farnosť a odošle sa to na ABÚ, samozrejme bez akýchkoľvek mien. Ďakujem.

128603
Používateľov dnes : 170
Tento rok : 21837
Celkom užívateľov : 128603
Návštevy dnes : 573
Celkový počet náhľadov : 486530
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO