www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

– chcem poprosiť mužov a ženy, ktorí ste sa prihlásili, prípadne aj tých, ktorí sa nenahlásili, ale radi by nacvičili nejaké piesne na sv. liturgiu počas našej odpustovej slávnosti, aby ste prišli na úvodné stretnutie na farský úrad v utorok večer po sv. liturgii, čiže okolo 19:00 hod.  


– od 27.4. do 29.4. GMC Bárka v Juskovej Voli otvára svoje brány pre mladých nášho dekanát a takisto pre dekanát Prešov. Informácie o veku a cene nájdete na plagáte vo vitríne chrámu, z Milpoša pôjde aj autobus. Prihlásiť sa môžete u nášho kaplána o. Miroslava ešte dnes, 23.4. Účastníkom sa finančne pomôže z prvopiatkových zvončekov pre mládež a deti.


– CVČ Juskova Voľa v spolupráci s Komisiou pre mládež Prešovskej archieparchie Vás, deti, mladých, ale aj rodiny Vašej farnosti srdečne pozývame na Turistický deň,  ktorý sa uskutoční 1. mája 2023 na trase: Garden Hotel Domaša, verejné parkovisko obce Kvakovce, Rekreačná oblasť Domaša Dobrá – cieľ: Pohostinstvo Rumpeľ, Domaša Valkov. Príchod účastníkov je priebežne od 9:00 hod. do 10:00 hod.


– v sobotu 29.4. bude v našom gr. kat. seminári v Prešove Deň otvorených dverí pre miništrantov a priateľov seminára. Bližšie informácie nájdete vo vitríne a na internete.

128665
Používateľov dnes : 55
Tento rok : 21899
Celkom užívateľov : 128665
Návštevy dnes : 88
Celkový počet náhľadov : 486630
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO