www.greckokat-sabinov.sk
Filiálka Šar. Michaľany
Liturg. čítania na každý deň
Skupiny článkov
TV LOGOS – naživo
Grk. teolog. fakulta v Prešove
Redakcia časopis SLOVO
SLOVO PROMO VIANOCE
Kníhkupectvo ZACHEJ

– stretnutie s prvoprijímajúcimi bude v piatok po sv. liturgii


od soboty 26.2. je možné navštevovať bohoslužby v režime „základ“, čiže pre všetkých, aj neočkovaných a neprekonaných.


– v pondelok na začiatok Sv. Štyridsiatnice je prísny pôst, t.j. pôst od mäsitých a mliečnych jedál a vajec s tým, že je dovolené raz do dňa sa dosýta najesť a 2x menšie občerstvenie. Taktiež je to tzv. „zakázaný čas“, kedy je potrebné nebyť účastnými na hlučných zábavách a kedy obmedzíme také televízne programy, počítačové hry a internetové stránky, ktoré narúšajú kajúci charakter tohto obdobia


– prosím o modlitby za mier na Ukrajine, aj KBS vyhlásila piatkové pôsty na tento úmysel a prísny pôst na začiatku pôstneho obdobia ako vyjadrenie nášho zjednotenia s modlitbou Svätého Otca za obnovenie mieru na Ukrajine.


– na Modlitbu vzájomného zmierenia v pondelok a následne na Liturgie VPD si doneste brožúrky Moja modlitba. Tie si môžete aj zakúpiť v sakristii po 2 €. Taktiež pred Liturgiami VPD môžete dať zapísať v sakristii úmysly na prosby za zosnulých, či živých, ktoré bude kňaz na liturgiách brať, ako to bolo aj v minulosti.


počas Veľkého pôstu budú viesť Krížové cesty, na ktoré vás srdečne pozývame, rôzne spoločenstvá našej farnosti. Rozpis týchto pobožností nájdete vo vitríne na chráme.

130470
Používateľov dnes : 209
Tento rok : 23704
Celkom užívateľov : 130470
Návštevy dnes : 462
Celkový počet náhľadov : 491737
Panoráma chrámu
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo: ......................
Ako sa Vám páči stránka?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Internet RÁDIO